KENALI EJEN PRUDENTIAL ANDA

 Kami adalah Ejen Prudential Malaysia dan  Prudential BSN Takaful  yang beroperasi di Damansara Intan dan melibatkan diri secara SEPENUH MASA.

http://form.jotform.me/form/41644064952456
Terdapat wakil wakil ejen kami di Seluruh Tanah Air , Pulau Pinang, Terengganu, Kuantan, Ipoh, Melaka, Johor Bahru, Nilai, Seremban dan juga Lembah Klang (kawasan coverage Klang, Shah Alam, Subang, Damansara, Sungai Buloh, Gombak, Putrajaya, Bangi, Kajang dan sebagainya)

Kepakaran kami adalah membantu anda mendapatkan perlindungan akaun unik 3 dalam 1 yang mana telah banyak memberikan manfaat kepada rakyat malaysia iaitu 

PERLINDUNGAN + KAD PERUBATAN + SIMPANAN 

Alhamdulillah berbekalkan pengalaman selama 6 tahun sebagai Ejen Prudential Malaysia dan  Prudential BSN Takaful ramai yang sudah kami bantu dalam menyelesaikan bayaran hospital pakar untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik selain dari hospital kerajaan.

Kami juga akan membantu anda mendapat plan perlindungan yang terbaik dan memenuhi keperluan dan bersusaian dengan budget bulanan anda.

LATAR BELAKANG KAMI

Mohd Harith Bin Hasim 012-634 5664
Bac Hons Mechanical Engineering
University Technology Mara, Shah Alam

Graduan Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal dari Universiti Tempatan dan pengalaman selama 7 tahun di dalam bidang kejuruteraan dan pembinaan. Memulakan kerjaya di dalam bidang insurans takaful pada tahun 2008. Berpengalaman luas selama 6 tahun di dalam bidang insurans takaful.

Nurliza Binti Md Sanusi 012-663 5163
Bac Hons Electrical Engineering
Universiti Kebangsaan Malaysia

Graduan Sarjana Muda Kejuruteraan Electrical dari Universiti Tempatan dan pengalaman selama 10 tahun di dalam bidang kejuruteraan dan pembinaan industri minyak dan gas (oil & gas). Memulakan kerjaya di dalam bidang insurans takaful pada tahun 2008. Berpengalaman luas selama 5 tahun di dalam bidang insurans takaful.

KEPADA YANG BERMINAT UNTUK JANA INCOME TAMBAHAN

Kepada yang berminat untuk menjadi menjana income tambahan, kami menawarkan diri untuk transfer segala ilmu perniagaan insurans dan takaful secara PERCUMA kepada anda dengan syarat anda memberikan komitment 100%. untuk berjaya di dalam bidang ini.

0 comments:

Post a Comment